0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Her er fire restauranter i Dubai med mad fra alle verdenshjørner

Libanesisk, etiopisk eller klassisk europæisk - alt sammen samlet ét sted. I ørkenstaten Dubai.

dblight/dblight
Foto: dblight/dblight
Dubai
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Dubai
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Stilfuld og romantisk hygge på stranden og ved poolkanten. Eauzones borde er stillet dekorativt op under teltduge, romantisk og smukt placeret på stranden og omkring en lysende pool. Køkkenet er internationalt med asiatisk twist, og der er åbent både til frokost og middag. Der er dresscode om aftenen, og er selskabet mere end ni personer, bestemmer køkkenet menuen. Ellers er der frit valg på menuen, der blandt andet består af risottoer, salater, sandwich og asiatisk seafood. Forretter begynder ved ca. 100 kr. mens hovedretter står til ca. 200 kr.

Eauzone, Hotel Royal Mirage, Jumeirah Beach ved afkørslen til The Palm, Dubai.

Der er libanesiske restauranter overalt i Dubai, og selvom kvaliteten (og priserne) varierer, går man næsten aldrig galt i byen med hjemmelavet hummus, tabouleh, shawarma, shish tawouk, friskpresset juice og ikke mindst masser af søde, arabiske desserter. Al Hallab er en familieejet ’kæde’, der blandt andet findes i Mall of the Emirates. Her kan sulten stilles hurtigt og til rimelige priser. Det vil sige, at de ligger lige under danske restaurantpriser på samme type restaurant i hovedstaden, men udvalget og kvaliteten er langt større i Dubai.

Al Hallab, Mall of the Emirates, 2. sal ved siden af CineStar, Interchange 4, Sheikh Zayed Road, Al Barsha, Dubai. Transport: Metrostation: Mall of the Emirates.

Krydrede supper, fladbrød, lammekød fra grill, ris. På Khorasan Kebab House er det enkelt og billigt, og portionerne er rigelige. Der serveres også indisk og arabisk, og stemningen er meget larmende og uhøjtidelig med mange gæster fra Dubais store ’arbejderklasse’ af indere og pakistanere. Nul alkohol. En middag til fire kan klares for max. 150 kr. i alt.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts