0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Nytårstilbud: Følg med i Politiken hele året for kun 2021,- Køb nu

5 restauranter med udeservering i Dubai

Vejret i Dubai gør det oplagt at spise udendørs, og der er mange gode muligheder over hele byen med mad fra hele verden.

Michael Theis / Flickr Creative Commons/Michael Theis / Flickr Creative Commons
Foto: Michael Theis / Flickr Creative Commons/Michael Theis / Flickr Creative Commons
Dubai
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Dubai
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Century Village i Dubai er en ”kulinarisk landsby” i kvarteret Garhoud med mange forskellige restauranter, der alle har udendørs servering. SoHo er indrettet i New Yorker-stil og har et menukort, der kan få enhver kødelskers tænder til at løbe i vand: Australske Waguy-steaks på 400 g, Ribeye-steaks på 1.2 kg (sætter man sådan en til livs, kommer ens navn på SoHos Honour Board), burgere, bearnaise og kartoffelmos. Men også salater, kyllingeretter, ost, cheesecakes og apple crumble. Forretter fra ca. 100 kr., steaks fra ca. 270 kr. Monstersteaks ca. 600 kr.

SoHo, Century Village, Garhoud, Dubai. Transport: Metro: GGICO (Al Garhoud).

Dubai har mange gode, indiske restauranter – også i topklassen som Armani/Amal. Men ingen kan konkurrere på beliggenheden, da restauranten ligger i Burj Khalifa, verdens højeste bygning. Menuen er traditionel indisk med tandoori-specialiteter, curries og vegetarretter, tilberedt og præsenteret på moderne vis. Selvom priserne er høje Armani/Amal, er der rift om pladserne på udendørsterrassen, hvor der er udsigt til Dubai Fountain. Menu + vinmenu ca. 1.300 kr., a la carte forretter fra ca. 100 kr., tandooris og curries fra ca. 210 kr., vegetarhovedret fra ca. 200 kr.

Armani/Amal, Armani Hotel, Burj Khalifa, Dubai. Transport: Metro: Burj Khalifa.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts