0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Shoppingguide til Dubai: Her kan du få alt

Ingen andre ord passer så godt sammen som netop 'shopping' og 'Dubai' – her kan du shoppe 100 procent igennem i Dubai.

Mikko Hyvärinen/Mikko Hyvärinen
Foto: Mikko Hyvärinen/Mikko Hyvärinen

Fra smukt håndarbejde til tarvelig discount. Folk kommer fra hele verden for at købe guld i alle afskygninger i Dubai.

Dubai
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Dubai
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Rige emirati-kvinder, elegante expats og turister på endags-shoppetur flokkes om Louboutins ikoniske fodtøj i butikken, der åbnede i 2010, og som med det samme blev en kæmpe succes. Verdens lækreste sko er udstillet som små kunstværker, det arabiske islæt er repræsenteret på smukkeste vis med mosaikker og diskrete hvælvinger, og forretningen oser så meget af klasse, at det kan være svært at vove sig derind. Men gør det alligevel. Louboutins sko, der er kendte i hele verden, er nemlig en hel del billigere end hjemme, hvor man i øvrigt ofte kun kan vælge mellem to-tre par fra sæsonens kollektion. Her er næsten hele kollektionen repræsenteret, og selvom det stadig er pebret at give 2.500 kr. for et par hverdagsstiletter, er der mange penge at spare. Køb to par, når nu du er der alligevel! Yderst høflig betjening.

Christian Louboutin Boutique, Mall of the Emirates, Interchange 4, Sheikh Zayed Road, Al Barsha, Dubai. I Fashion Dome. Metrostation: Mall of the Emirates.

Strikkede kjoler, luksusstrømpebukser, duffelcoats og hvide skjorter. Cacharels bedårende børnebutik i Mall of the Emirates er lige stedet, hvor man kan indfri drømmen om renskurede, artige rollinger i fransk luksusmodetøj. Med priser, der begynder ved små 200 kr. for et par babystrømper, bliver det for de fleste nok ved drømmen, ligesom sart lyserøde frakker og skjorter med diskret lyseblå stribe heller ikke passer overvældende godt til almindeligt dansk vuggestueliv. Tøjet til den lille pige eller dreng er dog uomtvisteligt både yndigt og lækkert, og rammer man udsalget, er der rigtig gode penge at spare. Cacharel sælger også rasende lækkert udstyr til børneværelset og smukt tøj til de lidt større rollinger.

Cacharel, Mall of the Emirates, Interchange 4, Sheikh Zayed Road, Al Barsha. 1. sal, Dubai. Metrostation: Mall of the Emirates. Adskillige hoteller har gratis shuttlebus flere gange dagligt til og fra centeret.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter