Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Kamran Jebreili/Kamran Jebreili / AP
Foto: Kamran Jebreili/Kamran Jebreili / AP

Tag ungerne med på stranden. Her ved Burj al Arab, der flere gange er blevet kåret til et af verdens mest luksuriøse hoteller.

Dubai
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Børneguide til Dubai: Her er alt større, mere larmende og meget vildere end hjemme

Dubai er ganske enkelt et slaraffenland for børn med aktiviteter nok til at fylde adskillige ferier. Der sker noget overalt - her er 5 af de bedste oplevelser med børn.

Dubai
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Forlystelserne i det vilde vandland, Wild Wadi Water Park, et af de 10 mest besøgte steder i Dubai, er inspirerede af et arabisk eventyr, og der er noget for alle aldersgrupper. Her er en pool med fuldstændig vilde surfbølger for voksne og den største bølge-pool i hele Mellemøsten med bølger i forskellige formationer, tilladt for både store og små. Her er en lang, men stille flydende, doven flod, vandrutsjebaner, vandkanoner og laguner. Familier kan mageligt bruge hele dagen i Wild Wadi Waterpark. Her findes nemlig også et utal af restauranter, og kommer man hjemmefra uden badetøj eller andre fornødenheder, er der også forretninger, hvor den slags kan købes.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden