0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Børneguide til Dubai: Her er alt større, mere larmende og meget vildere end hjemme

Dubai er ganske enkelt et slaraffenland for børn med aktiviteter nok til at fylde adskillige ferier. Der sker noget overalt - her er 5 af de bedste oplevelser med børn.

Kamran Jebreili/Kamran Jebreili / AP
Foto: Kamran Jebreili/Kamran Jebreili / AP

Tag ungerne med på stranden. Her ved Burj al Arab, der flere gange er blevet kåret til et af verdens mest luksuriøse hoteller.

Dubai
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Dubai
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Forlystelserne i det vilde vandland, Wild Wadi Water Park, et af de 10 mest besøgte steder i Dubai, er inspirerede af et arabisk eventyr, og der er noget for alle aldersgrupper. Her er en pool med fuldstændig vilde surfbølger for voksne og den største bølge-pool i hele Mellemøsten med bølger i forskellige formationer, tilladt for både store og små. Her er en lang, men stille flydende, doven flod, vandrutsjebaner, vandkanoner og laguner. Familier kan mageligt bruge hele dagen i Wild Wadi Waterpark. Her findes nemlig også et utal af restauranter, og kommer man hjemmefra uden badetøj eller andre fornødenheder, er der også forretninger, hvor den slags kan købes.

Entré: Voksne over 1,1 m: 200 AED, børn under 1,1 m: 165 AED.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts