Tag ungerne med på stranden. Her ved Burj al Arab, der flere gange er blevet kåret til et af verdens mest luksuriøse hoteller.
Foto: Kamran Jebreili/Kamran Jebreili / AP

Tag ungerne med på stranden. Her ved Burj al Arab, der flere gange er blevet kåret til et af verdens mest luksuriøse hoteller.

Dubai

Børneguide til Dubai: Her er alt større, mere larmende og meget vildere end hjemme

Dubai er ganske enkelt et slaraffenland for børn med aktiviteter nok til at fylde adskillige ferier. Der sker noget overalt - her er 5 af de bedste oplevelser med børn.

Dubai
FOR ABONNENTER

Forlystelserne i det vilde vandland, Wild Wadi Water Park, et af de 10 mest besøgte steder i Dubai, er inspirerede af et arabisk eventyr, og der er noget for alle aldersgrupper. Her er en pool med fuldstændig vilde surfbølger for voksne og den største bølge-pool i hele Mellemøsten med bølger i forskellige formationer, tilladt for både store og små. Her er en lang, men stille flydende, doven flod, vandrutsjebaner, vandkanoner og laguner. Familier kan mageligt bruge hele dagen i Wild Wadi Waterpark. Her findes nemlig også et utal af restauranter, og kommer man hjemmefra uden badetøj eller andre fornødenheder, er der også forretninger, hvor den slags kan købes.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr