0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Legolands nye vandland ligger i en 25 kvadratkilometer stor forlystelsespark midt i ørkenen

Legoland Water Park er et af ørkenstaten Dubais mange bud på, hvordan vandhunde fra hele verden kan køle sig ned i den bagende sol.

Charlotte Branner
Foto: Charlotte Branner

Bikinier og burkinier bader side om side i Dubais version af Legoland, som ud over de traditionelle forlystelser også er et vandland med rutsjebaner, vandlege og flydende plastikklodser.

Dubai
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Dubai
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I byen, hvor de fleste bygninger er så høje, at selfieturisterne vender telefonerne på højkant for at få det hele med hjem, er der trods massiv og konstant byudvikling stadig lange golde strækninger mellem mange af de nye attraktioner i ørkenstaten Dubai.

Som læskende, kølige oaser er der de seneste år skudt det ene vandland efter det andet op i ørkenen, og de lokker med de højeste, de længste, de dyreste, de stejleste og de største vandoplevelser, verden har set.

For mange danske turister kunne mindre nok godt gøre det. Men børns øjne bliver unægtelig store af begejstring ved udsigten til en ferie med så meget vand her i varmen. Så da Lego sidste efterår åbnede en kopi af Legoland i Dubai, var det med en lige så ny Legoland Water Park som nærmeste nabo.

Vejen til emiraternes nyeste vandforlystelse går gennem kilometervis af sandørken. Billboards i vejkanten reklamerer for de utallige indendørs tilbud, som skal lokke turister til ikke kun at komme i de ’kølige’ vintermåneder, men også vove sig herned, når temperaturerne stiger til det dobbelte i sommerhalvåret. I skarp kontrast til alt det sandfarvede sender flag med røde, grønne, blå og gule legoklodser hilsen fra Danmark helt ud på motorvejen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts