0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Nytårstilbud: Følg med i Politiken hele året for kun 2021,- Køb nu

Sandslottet Atlantis er et mellemøstligt hotel-utopia

Hver uge tjekker Politiken Rejser et hotel. Denne gang er vi rejst til Dubai for at bo på hotellet Atlantis helt ude på spidsen af den palmeformede ø 'The Palm'.

Charlotte Branner
Foto: Charlotte Branner

Atlantis er 23 etager højt og har 1.539 værelser, og der er havudsigt fra alle værelser.

Dubai
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Dubai
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Som et mytisk, overjordisk og overdimensioneret sandslot tårner hotellet Atlantis sig 93 meter op med hav til alle sider.

Mens det oprindelige Atlantis ifølge den græske myte sank i havet, har dette moderne arabiske alter ego i stedet rejst sig fra ingenting helt ude på spidsen af den menneskeskabte, palmeformede ø, ’The Palm’, i Dubai.

Hvor der for et årti siden stort set ingenting var her andet end en souk, lidt flodsejlads og ørken, er her nu alting. Også ting, menneskeheden ikke anede, den manglede. Og hotel Atlantis fra 2008 er en af de allerstørste juveler i emiraternes overlæssede guldkrone.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts