0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Fem fede boghandlere i Dublin

Irlands hovedstad er rig på interessante bogbutikker - vi har fundet nogle af de bedste.

Boghandlen The Winding Stair er en af flere gode steder for bogorme i Dublin.

Dublin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Dublin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Få byer rundt om i verden markedsfører sig så heftigt på deres litterære tradition som Dublin. Her kan man gå i Oscar Wildes fodspor, hilse på statuer opført for en af historiens mest komplekse forfattere, James Joyce, eller gå i teatret og opleve opførelser af absurditetens store mester Samuel Beckett.

Men man kan også opleve poeternes og bogsnedkernes Dublin med læsebrillen på og snuppe en rundtur til de mange spændende forretninger, der har reolerne fulde af smalle digterværker, store bestsellere og irske stoltheder. Her er fem af de mest interessante steder lige nu.

Cathach Books - Irlands stoltheder
Er du på jagt efter signerede værker af Oscar Wilde og W.B. Yeats eller i byen efter sjældne førsteudgaver af James Joyces Finnegans Wake og Ulysses? Cathach Books har hylderne fulde af antikvariske bøger - også den slags der med klarsyn, krydsreferencer og høje lixtal forklarer, hvad bøgerne handler om.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden