0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tag til Dublin og bliv Irish coffee-ekspert

Whiskey eller kaffe først? Hård eller blød flødeskum? Rørsukker eller hvid sukker? Få ekspertens tips til at lave Irish coffee på den irske måde.

Maja Kiener/Maja Kiener
Foto: Maja Kiener/Maja Kiener
madogdrikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
madogdrikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Hvem i alverden har fundet på, at man skal drikke en Irish coffee med sugerør?!«

Catherine Fulvio hæver misbilligende øjenbrynene. Og bryder ud i et kæmpe smil:

»Man går jo glip af den lækre flødeskum«.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden