Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Emilie Kleding Rasmussen
Foto: Emilie Kleding Rasmussen

Bosporusstrædets turkise nuancer springer en i øjnene, nærmest uanset hvor man befinder sig i den centrale del af Istanbul. Strædet, der skiller Europa og Asien, er 30 kilometer langt og er byens helt store ikoniske varemærke.

Istanbul
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

12 oplevelser i Istanbul:  Forårsstemning på tværs af kontinenterne 

Oplev Istanbuls virvar af forskelligheder i byens bohemekvarterer under forårssolen og hop i tyrkisk wellness, hvis det regner.

Istanbul
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sug solen til dig, mærk stemningen, og se livet udfolde sig i gaderne. Det er det, Istanbul kan. Være langsom i en by med over 15 millioner indbyggere; stille på trods af trafikkaos og larm. Altid med tid til en kop tyrkisk te midt i hektikken. Foråret er perfekt til at udforske de udendørs oaser, de lokale sværger til, og opdage alt det, der hersker under overfladen og væk fra de store turistattraktioner.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden