0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Nytårstilbud: Følg med i Politiken hele året for kun 2021,- Køb nu

Fakta om London

FotoVoyager
Foto: FotoVoyager
London
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
London
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Man kan pt. flyve fra Danmark til tre af Londons seks lufthavne: Heathrow, Gatwick og Stansted. Flybilletten til Heahrow er ofte dyrest; til gengæld er både transporttid og pris til/fra lufthavnen billigere.

Heathrow ligger ligger 22 km vest for London centrum og har med den mørkeblå Piccadilly Line direkte metro-forbindelse til byens absolutte midte. Heathrow er til gengæld en meget belastet lufthavn, hvor securitykøerne kan vokse sig flere hundrede meter lange.

Gatwick er den næstnærmeste lufthavn. Herfra kan man tage det hurtige, men ikke helt billige eksprestog til Victoria Station på en halv time. Togene går fire gange i timen.

Stansted ligger nordøst for London et stykke væk. Togturen ind til Liverpool Street Station løber derfor op i tre kvarters tid og koster en del mere end f.eks. Gatwick-ekspressen. Man ankommer oftest til Stanstead, hvis man flyver med Ryanair eller EasyJet. Det nemmeste er at tage Stanstead Express direkte til Liverpool Street Station i det centrale London. Det koster cirka 17 pund for en enkeltbillet eller 24 pund for en retur, og turen tager cirka 45 minutter.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts