0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Sådan får du den perfekte fodboldoplevelse i London

Hvorfor nøjes med at se fodbold på skærmen? Med tre Premier League-klubber inden for rækkevidde er London det perfekte sted at tage på fodboldtur.

Bernat Armangue/Bernat Armangue
Foto: Bernat Armangue/Bernat Armangue
London
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
London
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Når det trækker op til fodboldkamp på Arsenal FC's hjemmebane, Emirates Stadium, minder dele af Nordlondon lidt om et billede fra børnebogen Find Holger. Folk i rød-hvide tørklæder og T-shirts myldrer omkring på gaderne, i busserne og på værtshusene, mens trafikken på Holloway Road slår knuder, og slagsange blander sig med bilernes dytten og billisternes skældsord.

Irriterende, hvis man er på vej ind til centrum. Spektakulært, hvis man er Arsenal-fan og deler begejstringen og forventningens glæde med alle de andre let genkendelige fans, der er på vej til stadion.

En rejse til London i Premier Leagues navn er en oplevelse af lokalholdsloyalitet, fansammenhold og ekstrem fodboldetusiasme. Men hvis ikke man kender procedurerne, kan turen til yndlingsholdets stadion nemt ende ved billetlugen eller i en sø af øl og fornærmelser fra en horde stærke fans iført modstanderholdets T-shits.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts