0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

5 stemningsfulde fodbold-pubber i London

Tag med på engelsk sportspub og bliv revet med af stemningen over en pint eller to.

Katrine Anker
Foto: Katrine Anker

PUPBOLD. Rigeligt med øl, venlige bartendere og bold på skærmen.

London
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
London
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Elbow Room i Tottenham er en hyggelig pub med rigtig ale på fad og venlige bartendere. Det siges at være et forholdsvist sikkert sted, selv for gæster med 'fremmede' forboldtrøjer.
Elbow Room, 503 High Road, Tottenham, London N17 6QA, 020 8801 8769. Nærmeste undergrundsstation: Seven Sisters

Gunners Pub lægger ikke skjul på, at det er en pub for Arsenal-fans. Væggene er plastret til med Arsenal-souvenirs og fodboldprogrammer helt tilbage fra 1930'erne, og der er stemning og fodboldsange for alle pengene.
Gunners Pub Highbury, 204, Blackstock Rd, London, N5 1EN tlf:+44 (0)207 359 2467. Nærmeste undergrundsstation: Arsenal/Finsbury Park.

Winchester Pub ligger i en gråzone mellem Arsenal og Tottenham og tiltrækker fans fra begge lejre. Kampene mellem netop de to rivaler er særligt interessante at se i the Winchester, men pubben fyldes også tit ved andre vigtige kampe, og det er ikke ualmindeligt at se en kødrand af fans rundt om baren, der skråler og skåler synkront med målene på skærmen. Kombiner eventuelt fodboldturen med en overnatning på pubbens hotel.
Winchester Pub and Hotel, 206 Archway Road, Highgate, London N6 5BA. +44 (0)20 8374 1690. Nærmeste undergrundsstation: Highgate/Archway.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts