0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Guide: Syv fede oplevelser i London

Shop løs i verdens største skoafdeling og i en gammeldags slikbutik og kom helt tæt på Titanics skrog i en ny udstilling.

Sergey Borisov/Sergey Borisov
Foto: Sergey Borisov/Sergey Borisov
London
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
London
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Som mange andre storbyer er London også hoppet med på bycykel-bølgen, og en tur på to hjul er en fantastisk måde at tage på eventyr. Men virker storbyens hektiske trafik som en lidt for stor mundfuld, er det oplagt at tage på opdagelse i Hyde Park. Det er lidt mere omstændeligt at leje en 'Boris Bike', som cyklerne kærligt bliver kaldt med reference til Londons borgmester Boris Johnson, end det er at putte en 20’er det københavnske modstykke. Til gengæld får man både tre gear, håndbremser for og bag og lidt plads til bagagen foran, hvor tasken kan tøjres med en kraftig elastik.

Der findes adskillige lejestationer rundt om, i og ved Hyde Park. Betalingen foregår med kreditkort, og når man bare følger anvisningerne på skærmen, går der ikke længe, inden man er på hjul. Det koster £1 at få adgang til cyklerne i 24 timer, og derudover er den første halve time gratis, op til en time koster £1, mens halvanden time koster £4. Men på en time kan man komme godt omkring i parken, ikke mindst fordi cyklen ikke skal returneres til samme sted, men kan afleveres i alle cykelstationerne.


Vær opmærksom på, at det kun er på de store stier, at cykler er velkomne, men det er tydeligt markeret, hvor man må cykle - og det er jo altid tilladt at stå af og trække.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden