0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

London: Oplev storbyen i en Mini

Stig ind i en ægte britisk klassiker og oplev London på en helt ny og anderledes måde.

SmallCarBigCity
Foto: SmallCarBigCity
London
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
London
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den klassiske Mini Cooper er et af de mest velkendte britiske ikoner på linje med Big Ben og The Beatles. Så hvorfor ikke kombinere de tre ting og tage på sightseeing i en Mini Cooper med The Beatles i højtalerne og se Big Ben – og en lang række andre mere og mindre velkendte landemærker i London. Det har firmaet SmallCarBigCity specialiseret sig i.

Turen begynder, da min guide Alastair ankommer til mit hotel i Daphne, en Rover Mini Cooper Sportspack fra 1999 i farven 'British Racing Green'. Men selvom frøkenen ikke har meget mere end et årti på sin lille og særdeles velformede bag, har hun alligevel alle de træk og kvaliteter, man kender fra den klassiske mini – og læg så dertil airbags og andre væsentlige sikkerhedsfeatures, som er gemt bag det klassiske ydre.

Netop det med sikkerheden havde jeg spekuleret lidt over på forhånd. For både i taxi og bus kan trafikken i den britiske hovedstad virke temmelig hæsblæsende, så hvordan ville det ikke være i en så lille bil, der mest af alt minder om en tændstikæske i blik på hjul.

GÆLDER KUN I DAG: Få fuld digital adgang resten af året for kun 136 kr.

Køb nu

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts