Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Matt Dunham/AP/AP
Foto: Matt Dunham/AP/AP

galleriejer. I oktober åbnede kunstneren Damien Hirst sit eget Newport Street Gallery, så han kan udstille »de kunstnere, jeg elsker, og som har inspireret mig«. Billedet er taget i 2012 foran et af kunstnerens egne værker.

London
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens korrespondent: Her er fem ting i London du skal opleve

Lone Theils giver sine bedste tips til nyt galleri, bar og restaurant.

London
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

The Black Museum, Det sorte museum, har ikke fået sit navn for ingenting. Det er Scotland Yards meget private samling af effekter fra nogen af verdens mest notoriske forbrydelser. Indtil videre har samlingen været lukket land, kun mulig at se for politifolk eller særligt inviterede gæster. Men nu har Museum of London overtalt politistyrken til at åbne de bloddryppende sagsmapper og dele deres indhold med den almene offentlighed. Gys over kufferten med giftsprøjte, se nærmere på den udbrændte computer fra terrorangrebet mod lufthavnen i Glasgow eller se dybt i øjnene på gasmasken, der i sin tid tilhørte syrebadsmorderen. Virkeligheden overgår nogle gange fantasien, selv i et land, der er berømt for sine krimier.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden