Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Kristoffer Flakstad
Foto: Kristoffer Flakstad

The Ship & The Shovell i Craven Passage er som taget ud af Harry Potter universet.

London
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Weekend i: Opdag det hemmelige London

Taghaver, gyder, natklubber bag diskrete døre og bygninger under jorden. Har man været i London et par gange før, er det på tide at udforske de mere ukendte lommer i byen. Vi guider her vej til en weekend med overraskelser og anderledes oplevelser.

London
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Londons officielle midte er Charing Cross. Alt bliver målt i afstand herfra, og det er nok de færreste, som er klar over, at der få meter fra dette definerede centrum gemmer sig en unik pub ved navn The Ship & The Shovell. Pubben i gyden Craven Passage er typisk for London. Der er et væld af små lommer, hemmelige baggårde og skjulte oplevelser, som venter for den, der har været i briternes hovedstad et par gange før og set byens topattraktioner – så mange, at det kan være uoverskueligt, hvor man skal begynde, og hvor man skal slutte.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden