0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Guide: Det skal du opleve i Los Angeles

Hollywood Boulevard og filmbyen Universal Studios bør stå øverst på den næsten uendelige liste over ting, der skal opleves i Los Angeles.

Kevork Djansezian/Kevork Djansezian / AP
Foto: Kevork Djansezian/Kevork Djansezian / AP

Tom Cruise og Katie Holmes ankommer på Hollywood Boulevard til fremvisning af filmen War of the Worlds.

Los Angeles
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Los Angeles
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Pas på, du ikke hamrer panden imod en af de mange fans, som går med hovedet bøjet langs Hollywood Boulevard for at finde yndlingsskuespillere på de 2.500 bronze-stjerner, der er nedlagt i fortovet. Foran biografen Grauman’s Chinese Theatre vil du sandsynligvis få øje på en Michael Jackson, en Marilyn Monroe eller høje, blå skabninger fra Avatar foran biografen, hvor look-alikes får drikkepenge for at lade sig fotografere sammen med turister. Biografen med den kinesisk inspirerede arkitektur var et tilløbsstykke, da den åbnede i 1927, og da Hollywood Boulevard forfaldt, blev den et symbol på Hollywoods glorværdige fortid. Det skyldes ikke mindst aftrykkene i cementen foran biografen, hvor over 200 berømtheder som Will Smith, Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon og Michael Caine har plantet hænder og sko i våd cement. Her ligger også indgangen til Kodak Theatre, hvor Oscar-uddelingen finder sted.

Hollywood Boulevard, Grauman’s Chinese Theater, 6925 Hollywood Boulevard, Los Angeles, CA 90028. Tag bilen eller metro rød linje til Hollywood/Highland eller se www.socaltransport.org, L.A.’s pendant til Rejseplanen.

Universal Studios er en af Hollywoods største og ældste filmbyer. Her tilbydes en hel dags blændende underholdning i et forrygende tempo, hvor du hvirvles ind i en filmverden af monstre, jordskælv, dinosaurusser, vulkanudbrud, eksplosioner og andre rædsler, som vil banke sokkerne af dig. 'Backlot Tram Tour' er den naturlige start på en dag i Universal Studios: en 50 minutters guidet tur i åben bus gennem kulissebyer og studier med indlagte specialeffekter og angreb fra King Kong, Dødens Gab mm. Gå heller ikke glip af The Simpsons Ride, Shrek 4-D, Waterworld, Terminator 2 og Jurassic Park.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts