0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Guide: Fest løs i Californien

De tre californiske byer Santa Barbara, San Diego og Palm Springs har alle et glimrende og ganske overskueligt natteliv, der er centreret omkring nogle få gader.

Baywatch-babe Carmen Electra i centrum på den hippe San Diego-natklub, Stingaree.

Los Angeles
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Los Angeles
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Smukke, gamle gasgadelygter, der står langs murstensfortovene, har givet navn til San Diegos Gaslamp Quarter. Det var tidligere et betændt og forfaldent kvarter, men nu kan man trygt bevæge sig ind i de restaurerede huse – mange i victoriansk stil – med forretninger, caféer og restauranter. 90 restauranter og 40 barer og natklubber vågner for alvor op om aftenen og fortsætter til de sene nattetimer. Prøv for eksempel On Broadway (615 Broadway) med vildt populære dj’s, der mikser de nyeste hits med klassikere. Eller Dizzy’s (344 7th Avenue), det ultimative sted for jazz-freaks.

Gaslamp Quarter, 5th Avenue (syd for Broadway), San Diego, CA 92101. Tag bilen eller tjek www.sdcommute.com, San Diegos svar på Rejseplanen.

Stingaree er San Diegos mest populære natklub, der også har en restaurant med gode amerikanske retter som grillede rejer, Alaska-krabber, spareribs og burgere. Mr. Dee Jay og andre hotte dj's fylder de tre etager med lyd, og øverst er der en have på taget, hvis man trænger til lidt frisk luft, mens man sipper Tequila Stingareeta.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts