0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

En weekend i: Parker bilen og oplev Los Angeles' grønne side

Oplev en afslappet side af millionbyen Los Angeles i den grønne bydel Silver Lake.

Ikon. Grønne og hyggelige Silver Lake ligger for foden af Hollywood Hills, og det berømte skilt er altid at se i horisonten.

Los Angeles
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Los Angeles
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Los Angeles er mere end et endeløst landskab af motorveje og celebritykultur. I bydelen Silver Lake, der er kåret som USA’s hippeste af Forbes, har man udsigt til bjerge og vild natur, mens man befinder sig i et roligt, næsten landsbyagtigt lokalmiljø, som flere steder kan udforskes til fods.

De fleste af gaderne i Silver Lake blev lagt i 1920’erne, og det var her, Walt Disney havde studie fra 1925 til 1940, hvor ’Snehvide og de syv små dværge’ blev tegnet.

Bydelen har sit navn fra vandreservoiret af samme navn, men kvarterets ubestridte centrum er Sunset Junction, et tætpakket strøg på Sunset Boulevard, hvor der ligger små specialbutikker, cafeer og restauranter side om side.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts