0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Min by: L.A.-kunstner anbefaler sine yndlingssteder

37-årige Dana Bean er kunstner og bosat i Los Angeles-bydelen Los Feliz. Hun har udvalgt fire steder, man bør opleve i hendes kvarter.

Grafik: Mads Pedersen
Foto: Grafik: Mads Pedersen
Los Angeles
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Los Angeles
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Los Angeles fra oven
»Griffith Observatorium er et ikonisk sted, som har fantastiske udstillinger om rummet og videnskab. Det er desuden et perfekt sted at nyde udsigten over byen – inklusive hollywoodskiltet. Derudover er der rigtig gode vandreruter i den omgivende Griffith Park«.
Griffith Observatory, 2800 East Observatory Rd.

Californien møder Middelhavet
»Bowery Bungalow er en intim og hyggelig restaurant indrettet i en kunstners gamle bungalow. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvad jeg elsker mest: den fine indretning, fantastiske mad eller det venlige personale. Menuen er ’Cali’-friskt møder Middelhavet/nordafrikansk – min drømme-middagskombination«.
Bowery Bungalow, 4156 Santa Monica Blvd.

Alverdens kunstartikler
»Jeg køber de fleste af min kunstartikler i denne lokale kunstbutik – pensler, lærred, maling og skitsebøger. Personalet er meget venligt og vidende. Hvis der er noget, de ikke har på lager, vil de meget gerne bestille det hjem for mig. De udvidede butikken sidste år, og nu er den dobbelt så stor«.
Blue Rooster Art Supplies, 4661 Hollywood Blvd.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts