0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Sådan udlever du drømmen om ferie i autocamper i Californien

Hvordan griber man en rejse med autocamper i USA an? Er den svær at køre, og skal man booke overnatning på forhånd? Her er otte gode råd.

Anne Louise Leth
Foto: Anne Louise Leth

Californien er et anbefalelsesværdigt sted at udforske med autocamper, fordi man indenfor overkommelige afstande kan opleve kyst, skove, bjerge og ørken.

Los Angeles

Den ligger formentlig og lurer hos mange – drømmen om det store amerikanske roadtrip. At lægge hverdagen bag sig og køre ud i det gigantiske land i autocamper båret frem af frihedsfølelsen og den kriblende forventning om, hvad der venter over den næste bakketop.

At grille burgere og skylle dem ned med kolde øl i det lune californiske vejr, mens børnene leger og til sidst falder omkuld indenfor i autocamperen, mæt af dagens oplevelser og for mange is. Det findes ikke meget bedre.

Min familie og jeg gjorde det. Som en del af en seks ugers rejse i Californien i marts og april måned lejede vi et rullende hjem i to uger. Det var ganske enkelt en fantastisk (og bekvem) måde at bevæge sig rundt med autocamper på, når man vil forene sulten efter rejseoplevelser med to små børn på fire år, hvis sult og tissetrang ofte kommer på ubelejlige tidspunkter. Det er nemt, for man har huset, toilettet, køkkenet – alting – med, og man kan komme helt ud i første række til den forunderlige natur. Men før man triller afsted, er der en masse planlægning og praktiske spørgsmål, der melder sig. Selv om vi googlede til den helt store guldmedalje, var der en del overvejelser og tvivl om, hvordan vi gjorde det ene og det andet. Vi blev klogere undervejs, og måske du kan bruge vores erfaringer.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts