Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Sune Højrup Bencke
Foto: Sune Højrup Bencke

Hedvigsdal bageri (øv. tv.) serverer en ny nordisk vinkel på pizza med cremefraiche i stedet for tomatsovs. Hos Limhamns Kött & Vilt (øv. th.) kan man købe svenske specialiteter som renkød, elg og vildsvin. Kaffebaren Koppi (ned. tv.) sælger en såkaldt ’koppitonic’ – en espresso, der hældes i en kolbe med isterninger og tonic. Og hos Ostabengtson MÅ Politikens udsendte bare købe en lille gedeost-tromle ved navn Lill-Stina.

Malmø
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Oplev torvehallerne på den anden side af Sundet

Der er gang i den i Malmø. Politiken har besøgt den nyåbnede Malmö Saluhall.

Malmø
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vi er kun lige trådt ind i Malmö Saluhall, da vi får øje på Martin Karyd. Han sidder og nyder en stille kop kaffe hos Koppi – et kaffeforetagende fra Helsingborg – som vi vender tilbage til lidt senere i denne artikel. Sammen med sin søster Nina er Martin Karyd drivkraften bag og ejer af Malmøs helt nye saluhall, en lidt mindre pendant til Torvehallerne i København, der åbnede i begyndelsen af november. Han virker stolt, når han kigger rundt.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden