Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
iStockphoto.com
Foto: iStockphoto.com

UVIRKELIGT. Fantastisk lys og farver på strand på Key West.

Miami
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Strande i Miami og omegn

Over i alt 1.200 km kyststrækning med kridhvidt sand, palmer og blåt vand – strandene er uden sammenligning Solskinsstatens største trækplaster. Her er fem af Miami og omegns bedste strande.

Miami
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

South Beach, eller SoBe som de lokale i Florida kalder den, er den berømte strand i Miami, der byder på ikke mindre end 17 km fortløbende strand. Mest populær er stranden mellem 5th og 21th Street. Strækningen mellem 6th og 14th, kaldet Glitter Beach, er prydet af livredder-huse i art deco stil og lægger dagligt sand til reklameskydninger og langlemmede modeller. Ud for 12th Street markerer to regnbuefarvede flag The Gay Beach, et homoseksuelt hangout. Fra 21th til 46th Street løber en to km lang gangsti, hvor man kan promenere uden at få sand mellem tæerne. Gode familiestrande finder man ved 53th street, hvor der er legeplads og toiletter og i klitterne ved 73th Street.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden