Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Mitchell Zachs/Mitchell Zachs / AP
Foto: Mitchell Zachs/Mitchell Zachs / AP

PROGRESSIV. Takket være blandt andet kunstmessen Art Basel Miami Beach har Miami opnået status som det sydlige USA's kunstcentrum.

Miami
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Seværdigheder i Miami

Miamis primære attraktion er den eksotiske beliggenhed og et fantastisk klima. Men i de senere år har Miami i tilgift opnået et ry som det sydlige USA’s kunstcentrum, ikke mindst takket være den årlige kunstmesse, Art Basel Miami Beach. Her er Miamis fem bedste seværdigheder.

Miami
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Miami er berømmet for sin art deco-arkitektur, der særligt præger bybilledet på South Beach (SoBe). Et af de mest berømte eksempler på stilarten er hotellet The Colony, hvis navnetræk står bøjet i blåt neon lodret på hotellets front. Rundt om strækker sig en smuk ornamenteret bygning med fladt tag, runde hjørner og unikke gesimser, der i fagsprog kaldes 'øjenbryn'. Art deco er barn af De Brølende Tyvere; stilen udpræget eklektisk, låner i øst (det gamle Egypten) og vest (Aztekerriget), og er inspireret af industrialiseringen, maskineriets former og de enorme krydstogtskibe. The Art Deco Welcome Center arrangerer diverse guidede ture rundt i SoBe’s art deco-arkitektur. Derudover har de et stort udvalg af bøger og film om art deco.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden