0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Derfor skal Milano opleves på cykel

Netop nu er Milano vært for Expo 2015. Temaet er 'Feeding the Planet, Energy for Life'. I den ånd er det oplagt at cykle rundt i byen.

Sune Højrup Bencke
Foto: Sune Højrup Bencke

Kanaltur. Kvarteret Naviglio, med de to kanaler Pavese og Grande, er et perfekt sted at bruge en halv dag på at opdage små stræder, loppemarkeder eller gode restauranter.

Milano
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Milano
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Milano en tidlig lørdag formiddag. Det er en by, der glipper lidt med øjnene og rækker stille ud efter dagen. Kun få folk er sivet ud på gaderne. Enkelte steder bliver der nippet til en cappuccino bag solbrillerne i forårssolen.

Jeg er til gengæld frisk og ruller min mintgrønne herrecykel ud fra baggården hos cykelforretningen AWS Bici i Porta Nuova-kvarteret bag hovedbanegården og begiver mig stille ned ad cykelstien med den røde belægning på Via Melchiorre Gioia.

Stille flyder jeg igennem storbyen og freder mine fødder, der trampede gader og stræder tynde i går. Man kender det så godt. Fødder, der værker. Ben, der er ømme. Storbyferie kræver gode sko og solide kortkundskaber, så man ikke pludselig går 700 meter den ene vej og det samme tilbage igen for at komme tilbage på sporet.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce