0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Her er New Yorks hippeste restauranter

Fra bøffer i bilværkstedet til eksperimenterende asiatisk fusionsmad. Her skal du spise i New York lige nu.

Hundred Acres/Hundred Acres
Foto: Hundred Acres/Hundred Acres

Spis lokalt og miljøbevidst på Hundred Acres i SoHo.

New York
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
New York
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det eneste, der ikke er råt, er kødet. Grillen har plads til 500 pund ad gangen, og det bliver serveret efter vægt på stålbakker dækket med et stykke vokset papir og tilbehør efter eget valg. Det gode øludvalg serveres i glas a la marmelade, og maden indtages ved robuste langborde med bænke og gamle traktorsæder i et lokale, der ser ud til kun at have fået en hurtig spuling, siden bilværkstedet rykkede ud. Mere hipt bliver det ikke!

Fette Sau, 354 Metropolitan Ave. ml. Havemeyer & Roebling St i Williamsburg, Brooklyn. Transport: Subway L til Bedford Av, Q til Metropolitan Av/Lorimer St eller J/M/Z til Marcy Av.

De kalder det ’locavore’. Den moderne, miljøbevidste trend, hvor råvarer stadig hører forskellige årstider til og købes så lokalt som muligt. De friske råvarer, kokkens fantasi, sommelierens fremragende udvalg af vin, tjenernes solide viden og indretningen i stil som et overdådigt landkøkken er garanti for en afslappet og fremragende madoplevelse.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce