Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Erin/Flickr Creative Commons
Foto: Erin/Flickr Creative Commons

Lækkert. Folkene bag Smorgasburg har siden 2008 organiseret det enorme loppemarked Brooklyn Flea, hvor et hjørne mellem vintagetøj, sko og andre gamle ting byder på alle former for lækker mad.

New York
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

7 madmarkeder du bør besøge i New York

Food courts, restauranttempler og grøntsagsbasarer. Politiken guider til NY's mad.

New York
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

1. Claus Meyers store satsning

Navn: Great Northern
Hvad: Enhver dansker med bare den mindste interesse for mad ved, at den gastronomiske entreprenør Claus Meyer i foråret åbnede sit livs helt store projekt i Vanderbilt Hall på Grand Central Terminal i New York - madmarkedet Great Northern (samt i øvrigt restauranten Agern). 5.000 kvadratmeter med blandt andet flæskestegssandwich og kanelsnegle. Det er stedet at besøge, hvis man trænger til en gang smørrebrød midt i New York.

2. Udsigt til Frihedsgudinden

Navn: Hudson Eats
Hvad: Black Seed Bagel, Blue Ribbon Sushi Bar, Num Pang, Umami Burger. Listen over spisesteder på Hudson Eats, der ligger på Brookfield Place på den sydvestlige del af Manhattan, er lang. Der er plads til 600 gæster på de 30.000 kvadratmeter og mens der bliver spist, slubret og sludret, kan udsigten til Frihedsgudinden og Hudson-floden beundres.

3. Marked hver lørdag

Lou Stejskal/Flickr Creative Commons
Foto: Lou Stejskal/Flickr Creative Commons

Navn: Smorgasburg
Hvad: Et madmarked i Williamsburg i Brooklyn med udsigt over East River til Manhattans knejsende skyline. Det er madmarkedet med det skandinaviskklingende navn Smorgasburg. Hver lørdag kan du møde over 50 boder med mad og omkring 40 mere med blandt andet friske grøntsager, der kommer fra en taghave i nabolaget. Forvent blandt andet hot dogs, hummersandwiches eller doughnuts. Og alt mulig andet.

4. Natmarkedet i Queens

Navn: Queens Night Market
Hvad: Udenfor New York Hall of Science i Flushing Meadows Corona Park finder du aftenmarkedet i Queens hver lørdag frem til slutningen af august. Her kan du finde boder med mad fra så mange forskellige steder som Chile, Myanmar, Sydkorea, Japan og Hongkong foruden alt det gode fra USA inklusive en bod, der sælger friturestegt is.

5. Italiensk madmekka

Kevin Gong/Flickr Creative Commons
Foto: Kevin Gong/Flickr Creative Commons

Navn: Eataly
Hvad: Enormt restaurant-, butik- og markedskompleks med italienske specialiteter. Der er Eataly-afdelinger over hele verden (der er konstant snak om en åbning i København også) og udvalget er fantastisk. I New York ligger Eataly lige ved siden af Flatiron-bygningen, overfor Madison Square Park, hvor det er perfekt at spise en sandwich købt i det fortravlede Eataly.

6. Hvis du vil have lobster rolls

Navn: Chelsea Market
Hvad: Et af New Yorks mest kendte og elskede madmarkeder, der er særligt berømt for de lobster rolls man kan købe. Chelsea Market befinder sig i stueetagen på den fabrik, der i sin tid producerede de første Oreo-kiks.

7. Flytteklart madmarked

Navn: Gotham Market at the Ashland
Hvad: I New York-området med det vidunderlige navn, Hell's Kitchen, ligger Gotham West Market. Til efteråret åbner det i nye lokaler i The Ashland i Brooklyns Fort Greene. Her vil der være pop up-restauranter foruden alskens andre smårestauranter med alt fra grillede kyllinger til japanske nudler.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden