0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Efterårsferie i New York: Her er fem anderledes steder, du kan opleve

New York er meget mere end Frihedsgudinden, Empire State Building og Brooklyn Bridge. Den inkarnerede newyorker Jo-Anne Elikann guider her til fem alternative seværdigheder i den amerikanske storby.

Jo-Anne Elikann
Foto: Jo-Anne Elikann

På Hall of Fame Terrace i Bronx kan du opleve en udstilling af 98 kendte amerikanere, der skuer ud over byen.

New York
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
New York
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

På et af de højeste punkter i bydelen Bronx, med en fantastisk udsigt over Harlem-floden, Manhattan og klipperne ved New Jersey Palisades, ligger Hall of Fame for Great Americans - en halvcirkelformet, 190 meter lang søjlegang under åben himmel.

Her kan du opleve personligheder som Abraham Lincoln, Booker T. Washington og Mark Twain stirre ned på en. Udstillingen er en af de vigtigste samlinger af bronzeskulpturer i USA, og i alt står 98 kendte mennesker udstillet her. Tag på en guidet rundvisning, og få en overraskende tur igennem den amerikanske historie.

Adresse: Hall of Fame Terrace på Bronx Community College, 2155 University, Bronx, 10453.

Uanset, hvad tid på døgnet du får følelsen af sukkertrang, er hjælpen nær i New York. Hop blot på en taxa til Sprinkles’ automat over for Bloomingdale’s. Og nej, ikke for at hæve penge ... for at få en cupcake!

På en skærm, der fungerer ligesom bankens hæveautomat, kan du bladre igennem en række af lækre cupcakes. Det er meget enkelt, du vælger bare den cupcake, du vil sætte tænderne i og vupti - en lem åbner sig, og ud kommer en nydelig lyserød og brun æske med din cupcake i.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere