0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

5 gode brunchsteder i New York

Var det noget med morgenmad med israelske toner eller brunch på tagterrasse akkompagneret af jazz?

Katrine Jo Andersen
Foto: Katrine Jo Andersen

På Jacob’s Pickles serverer de solid sydstatsmad. Så bestil eventuelt en Bloody Mary med æg og bacon for at tilføre dit måltid bare én anden farvetone end fløde.

New York
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
New York
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Brunch er en newyorker-institution. Det er weekendens vigtigste måltid – og der hører som regel alkohol til. Byens restauranter konkurrerer benhårdt, og det er godt, for det hæver ambitionerne og gør brunch til en kulinarisk oplevelse, der går langt videre end skyr og blødkogte æg.

Fried chicken, biscuits og gravy. Jacob’s Pickles serverer solid sydstatsmad midt i New York. Portionerne er skamløst store – og der er rigeligt med sovs og smør. Kaffen er naturligvis refill, og kopperne fyldes i en lind strøm af tjenerne, der for en stund har erstattet deres flabede newyorkerattituder med sydlig gæstfrihed.

Retterne er ikke kønne. Tværtimod. Så bestil eventuelt en Bloody Mary (foto herover) med æg og bacon for at tilføre dit måltid bare én anden farvetone end fløde.

Det er også nødvendigt at prøve stedets signaturret, syltede agurker, der kommer i alle former og farver – og selvfølgelig også dybstegte.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere