0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

5 gode kaffebarer i Oslo

Foruden Stockfleths og Kaffebrenneriet der tilsammen har omkring 30 udmærkede kaffebarer rundt om i Oslo, er der en god håndfuld specialkaffebarer, som det er værd at prøve. For en kaffe connaisseur vil flere af dem være turen værd i sig selv.

Monika Dinek/Monika Dinek
Foto: Monika Dinek/Monika Dinek

Videnskab. Kaffe er ikke bare kaffe. I Oslo ligger niveauet højt, og man kan få kaffe, brygget i verdensklasse. Se her, hvor du skal gå hen.

Oslo
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Oslo
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Ingen over, ingen ved siden af. Mikroristeriet Tim Wendelboe har taget navn efter Norges bedste kaffebrygger – Wendelboe er tidligere baristaverdensmester og en anerkendt og højt respekteret figur inden for den internationale kaffeverden. Foruden at fungere som kaffebar er der her mulighed for at deltage i forskellige kurser, der gør én klogere på kunsten at brænde, brygge og smage på kaffe. Sortimentet er eksklusivt med bønner fra nøje udvalgte plantager i Afrika og Sydamerika, der tilbydes i raffineret form som espressovarianter eller håndbrygget filterkaffe, herunder også aeropress.

Tim Wendelboe, Grünersgate 1.

Oplev også: Wendelboe ligger i Oslos mest interessante forlystelseskvarter, og når kaffebaren lukker er der masser af liv omkring Ryes plass og gaderne, der udgår herfra.

Her er udmærkede ostebutikker og mulighed for at stille sulten i fisk, tapas og chokolade, men Mathallens gastronomiske højdepunkt er så afgjort kaffebaren Solberg & Hansen. Her tager man kaffen yderst alvorligt, og der er derfor ikke mulighed for at fortynde den dyrebare væske med mælk. Her er både mulighed for at få espressoer og håndbrygget filterkaffe, der laves på Kalita Wave serien fra Japan.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter