Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
 Le Pré Verre/Le Pré Verre
Foto: Le Pré Verre/Le Pré Verre
Paris
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

5 billige gourmetrestauranter i Paris

En generation af Paris’ yngre kokke har i de seneste år stiftet den såkaldte bistronomibevægelse og gjort oprør mod den stramme og efter deres mening fisefornemme Michelin-guide. På deres restauranter får man stor, men uforstilt, kulinarisk kunnen for meget få penge.

Paris
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Cremet suppe af bretonsk artiskok og dybhavskrabbe efterfulgt af smørstegte normanniske skovsvampe med hvidløg og friturestegt persille. Til hovedret en kalvemedaljon med pesto-kartoffelmos og oliventapenade. Og til sidst et helt ostebord fra Maison Boursault samt dessert af chokoladepralinette med kastanjespaghetti, ditto is og mørk chokoladesauce. Når regningen lyder på blot 50 euro pr. næse, forstår man bedre, at mange vælger at bestille bord flere måneder i forvejen på mesterkokken Yves Camdebordes hyggelige, men underspillede bistro ved Odéon.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden