Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
 Le Pré Verre/Le Pré Verre
Foto: Le Pré Verre/Le Pré Verre
Paris
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

5 billige gourmetrestauranter i Paris

En generation af Paris’ yngre kokke har i de seneste år stiftet den såkaldte bistronomibevægelse og gjort oprør mod den stramme og efter deres mening fisefornemme Michelin-guide. På deres restauranter får man stor, men uforstilt, kulinarisk kunnen for meget få penge.

Paris
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Cremet suppe af bretonsk artiskok og dybhavskrabbe efterfulgt af smørstegte normanniske skovsvampe med hvidløg og friturestegt persille. Til hovedret en kalvemedaljon med pesto-kartoffelmos og oliventapenade. Og til sidst et helt ostebord fra Maison Boursault samt dessert af chokoladepralinette med kastanjespaghetti, ditto is og mørk chokoladesauce. Når regningen lyder på blot 50 euro pr. næse, forstår man bedre, at mange vælger at bestille bord flere måneder i forvejen på mesterkokken Yves Camdebordes hyggelige, men underspillede bistro ved Odéon.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Jon Lund

Kør på to hjul rundt til Bornholms skjulte perler

Læserne tipper:  Det skal du se og smage og opleve på Bornholm

På jagt efter vidunderlige vuer på Bornholm:  Tag med på udsigtssafari

Oplev Bornholm fra en mere fredfyldt side:  Få de tillokkende stier og charmerende cafeer lidt mere for dig selv

Gitte Holtze

Var det noget med 120 kilometers vandring på Bornholm?