Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Paris
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

5 vinbarer i Paris

At franskmændene kan lide et godt glas vin, kommer vist ikke bag på nogen. For dem er en middag uden vin ikke det samme, og når muligheden byder sig, kaster de sig passioneret ud i timelange diskussioner om lagringstid, druesorter og bouquet. Derfor har en række vinbarer set dagens lys i Paris. Her spises mad til vinen og ikke omvendt.

Paris
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Bag en meterlang glasmur står vinflaske på vinflaske. Sød, tør, ung og gammel, den ene ser mere indbydende ud end den anden, og alt er nøje selektioneret til hver en smag og hver en pengepung. Prøv for eksempel Francis Ford Coppolas saftige Zinfandel eller en fyldig Sciacarello fra Korsika. Vinen skænkes via et elektronisk system, der er lige så nymodens som de høje stole uden ryglæn, de nøgne pærer i loftet og de rå murstensvægge, der vækker flere associationer til et New Yorkansk loft end til en traditionel fransk bistro. Menukortet derimod er klassisk fransk og byder på anretninger som foie gras til forret, en velvoksen entrecote med garniture efterfulgt af chokolademousse til dessert.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden