0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

5 restauranter med fredelige terrasser i Paris

Paris er en storby med alt, hvad det indebærer. Så en gang imellem kan man have brug for at trække stikket ud fra og søge væk fra de menneskefyldte gader. Og det er slet ikke helt umuligt at finde en fredfyldt terrasse midt i det hektiske byliv.

Hôtel Particulier Montmartre
Foto: Hôtel Particulier Montmartre
Paris
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Paris
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvis vejret er godt, så gem samtidskunsten. Restaurant Georges på toppen af Centre Pompidou er en af de absolut bedste udsigtspladser i hele Paris. Og her kan man på én og samme tid slappe helt af med et glas vin eller en kop kaffe og nyde udsigten over byens tage, Notre Dame-katedralen og Eiffeltårnet, som skimtes i det fjerne. Priserne ligger i den tungere ende, men uden for frokosttid er der næsten altid plads til en forfriskning.

Restaurant Georges, 19 rue Beaubourg, 75004 Paris. Tag elevatoren til 6. sal til venstre for hovedvindgangen til Centre Pompidou. Métro: Hôtel de Ville.

Midt i idylliske Montmartre ligger rue Lepic. Det var her Louis Renault i 1898 byggede sin første bil, i to år boede van Gogh bag husnummeret 54, og på Café des 2 Moulins er adskillige scener fra kultfilmen Amélie optaget. Og så er det her, man finder en af Paris’ bedst gemte haver. Tilbagetrukket fra vejen i en fredfyldt baggård med høje træer og velholdte roser, ligger Hôtel Particulier Montmartre opført i en ekstravagante herskabsvilla, der tidligere har tilhørt Hermès-familien. På terrassen serveres champagnebrunch, mens hotellets hvide kat smyger sig om gæsternes ben, og fuglene kvidrer fra de høje træer.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts