Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Arnaud-25
Foto: Arnaud-25
Paris
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

De 5 bedste barer i Paris

Hvis du gik og troede, at den franske nationalsport var cykelløb, kan du godt tro om igen. Næ, at tilkæmpe sig et godt bord på en velpositioneret terrasse i solen, se, dét er en aktivitet, der trækker tænder.

Paris
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

La Palette er et uundgåeligt vand- og vinhul for rue de Seines dusinvis af galleriejere, der slukker tørsten på den store, hyggelige og efter sæsonen enten herligt skyggefulde eller dejligt opvarmede terrasse. Betjeningen er skødesløs, men sådan skal det også være på det, pariserne kalder un vrai zinc – en vaskeægte udskåret træbar med zinkdisk. Hundrede gange mere cool end de fleste af de turistfælder, man ofte finder på boulevard Saint-Germain, men dog uden at opgive historiske boheme-klassikere som et hårdkogt æg med mayonnaise. Under modeugerne fyldes caféen af udenlandske journalister med tilsyrede lægmuskler og designere og modeller, der i bedste pseudoinkognito-stil forsøger at skjule sig bag store sorte briller. Til hverdag frekventeres baren af studerende ved det nærliggende kunstakademi, Beaux-Arts.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden