0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Paris er en smeltedigel af Afrika, Asien og Rusland

Tag med til de dele af Paris, hvor eksotiske kulturer præger byernes by.

Café Pouchkine
Foto: Café Pouchkine

Rusland. Café Pouchkines massive marmorvægge, guldbelagte møbler, det håndmalede porcelæn og de russiske kager linet op bag disken giver fornemmelsen af at stå hos en konditor midt i Sankt Petersborg.

Paris
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Paris
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Paris har til alle tider været kulturel højborg for fransk mode, litteratur og gastronomi. Men det er kun halvdelen af sandheden, for Frankrigs hovedstad er også et multikulturelt mødested for et hav af fremmede nationaliteter, der alle er med til at sætte deres eksotiske præg på byernes by.

I kvarteret Goutte d’Or i det 18. arrondissement vrimler det for eksempel med frodige afrikanske kvinder i lange batikkjoler. I Passage Brady i det 10. arrondissement dufter det langt væk af karry fra de mange indiske restauranter der ligger som perler på en snor.

Og hos Tang Frères i det 13. arrondissement mødes kinesere, vietnamesere og thailændere for at shoppe litchifrugter, ønskekager, røgelsespinde og papirlanterner.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce