0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Disneyland er også for voksne

Disneyland er for barnet i os alle. For det er ubekymret fantasi og opvartning.

Susser Feit
Foto: Susser Feit

Pariserkvarter. Det charmerende torv omkring forlystelsen ”Ratatouille”, er inspireret af klassisk pariserarkitektur og har taget Disneys folk flere år at skabe. Her er springvand, gadekunstnere, restaurant og boutique med kogebøger og sager.

Paris
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Paris
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vær vor gæst, vær vor gæst, synger den krukkede lysestage, Lumiere, med sin sprøde franske accent til Mickey Mouse, der – iført alpehue og viceværtkost – ser henrykt til, mens det myldrer ind med dansere på scenen. De er fulde af energi i gyldne kostumer: herrerne i rokokoknæbukser og med silketørklæder, og pigerne i parisercorsager med struttende skørter og hatte med et sæt bestik i overstørrelse på skrå.

Alt denne festlighed til sangen fra ’Skønheden og udyret’ får salen til at swinge på et splitsekund, og det er umuligt at sidde stille på sin plads her i Animagique Teatret i Disneyland Paris. Det nye show ’Mickey and the Magician’ er fyldt med sang, dans og trylleri i topklasse.

Hr. Mouse, der har rollen som troldmandslærling, skal klare oprydningen i troldmandens atelier oppe under Paris’ tage, inden månen forsvinder fra nattehimlen. Men selvfølgelig kan han ikke holde poterne fra hverken den talende hat, krystalkuglen eller den magiske kappe og kommer til at lukke Lampens Ånd, en megastor blå Genie, ud af Aladdins lampe i utide – til åndens tilfredshed:

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce