Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
AzmanL/istockphoto.com
Foto: AzmanL/istockphoto.com

Paris' vinbarer er perfekte til de små pauser. Til at få en lille skid på. Til den stille sult.

Kom med indenfor i Paris' små spisekældre

Her er fem eksempler på hybriden mellem en vinbar, en vinbutik og en restaurant.

Paris
FOR ABONNENTER

Man troede egentlig ikke, Paris kunne blive bedre. Men det var, inden byens førende restauratører valgte at kaste deres kollektive kærlighed på en ny type restaurant/bar, der forener kærligheden til alt fransk: god mad, god vin, afslappet stemning og det hele til fornuftige priser. Genren går under navnet cave à manger og betyder ordret oversat en spisekælder, i virkeligheden en hybrid mellem en vinbar, en vinbutik og en restaurant.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden