0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Læserne: Her får du Roms bedste pizza

Sprød, blød, rød eller hvid. Roms pizzamuligheder er uendelige.

Rom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Rom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Her er trangt, støjende og næsten altid kø, men Roms bedste pizzaer fra Pizzeria da Baffetto (overskægget) i Via del Governo Vecchio 114, tæt på Piazza Navona, er ventetiden værd. Pizzaerne er vildt gode, og de produceres midt mellem gæsterne ved den store stenovn. Stemningen har ikke forandret sig i de mere end 35 år, jeg har frekventeret stedet, ligesom flere af de omkringspurtende tjenere stadig er de samme. Nogles fysik er dog ekspanderet til et omfang, der gør det vanskeligt at manøvrere i det lille, tætpakkede lokale.

Hvis man ikke gider at stå i kø, må man møde op, når restauranten åbner klokken 19. Senere på aftenen kan det tage halve og hele timer at få et bord. Det er strengt forbudt at forsøge at snige sig uden om køen ved at annektere et af de udendørs borde.

Dorte Geertsen

En restaurant, der ikke er en turistfælde, og som varmt kan anbefales, er Galleria Sciarra, Piazza dell’Oratorio 75. Rigtig skønne pizzaer i en smuk restaurant med typisk godt romerkøkken, hvis ikke alle er til pizza. Lukket tirsdage.

GÆLDER KUN I DAG: Få fuld digital adgang resten af året for kun 136 kr.

Køb nu

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts