0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Rejsebogsforfatter: Her er Roms bedste spisesteder

Med Roms 12.000 spisesteder kan det være svært at vælge. Turen går til Rom-forfatteren Alfredo Tesio udpeger sine fem favoritter.

Peter Mydske/Peter Mydske
Foto: Peter Mydske/Peter Mydske

Un Mercato i Torvehallerne i København serverer italienske lækkerier. Men prøv den ægte vare i Rom.

Rom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Rom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Rom har et kæmpe udvalg af spisesteder, knap 12.000 restaurationer, når man tæller alle slags med: ristorante (klasssisk restaurant), trattoria (familiespisested ), pizzeria, gastronomia (lækker fingerfood), rosticceria (ovn- og friturstegte retter), enoteca (vinbar med fingerfood og andet), paninoteca (sandwich og focaccia).

Derudover kan man i Rom vælge mellem traditionel kokkekunst, regional, fornyelse, alternativt, multietnisk. Og sådan kunne man blive ved.

Mad- og restaurantanmeldere kan altid finde deres favoritter, selv om disse skifter i takt med valget af en ny chefkok eller med en ny spisemode. Statistikken siger dog, at efter at have prøvesmagt nye tendenser og oprørske køkkener vender de romerske gourmeter tilbage til de klassiske retter, om end i moderniserede versioner.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden