Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Eva Ravnbøl/Eva Ravnbøl
Foto: Eva Ravnbøl/Eva Ravnbøl
Rom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

5 madoplevelser i Rom

Lokale råvarer i Roms nye bohemekvarter, bøffer på en 2.000 år gammel høj og kokkeskole, hvor du lærer at lave det hele selv. Her er fem gode madoplevelser i Rom.

Rom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det relativt nye bohemekvarter – og det nærmeste, man i den meget traditionelle storby Rom kommer noget undergrund – hedder Pigneto. Her er multietnisk, her er kunstnere, studerende og landsbytosser. Midt i dette spændende sammensurium ligger Primo, en meget populær restaurant med en blanding af italiensk køkken og nouvelle cuisine, dog stadig baseret på lokale råvarer. Menukortet varierer efter temaer og årstider. Sæt tid af til at gå en tur i kvarteret, som ligger i et (tidligere) belastet område, men lad juveler og dyre kameraer og den slags ligge på hotellet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden