0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
www.flickr.com/photos/pmorgan67//pmorgan67
Foto: www.flickr.com/photos/pmorgan67//pmorgan67

Selv om man ikke selv laver sin mad på ferien i Rom, er det altid fantastisk at opleve og dufte de friske frugter og grøntsager på byens markeder.

Rom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

5 steder med madshopping i Rom

Pasta, olivenolier, skinker og pølse. Få en velsmagende souvenir med hjem fra Rom - se her, hvor du finder de bedste.

Rom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

EATALY i Rom er det seneste skud på stammen af Eataly-madtempler i verden – og foreløbig det største. Her er fire etager med restauranter, cafeer, køkkenudstyr, kokkeskolelokaler, og ikke mindst alskens italienske lækkerier som frisk pasta, fisk, kød, pølser, skinker, oste, brød, pizza, grønt, frugt, vin, chokolade, kager ... – alt sammen noget, man kan købe med hjem. Alt er topkvalitet, og indretningen af den gamle Air Terminal Ostiense, der blev bygget, da Italien skulle afholde VM i fodbold i 1990, er supertjekket. Det er en skøn oplevelse at gå rundt og suge indtryk til sig, og når sulten på et tidspunkt melder sig, er der oceaner af fristelser, der er lige til at gå til.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden