Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
PR
Foto: PR

Kunstnerværtshus. Der er altid godt besøgt i den stemningsfulde Cantina Ripagrande, der har plads til både filmfolk og veganere.

Rom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En weekend i: Dyk ned i Roms madverden

Rom har været journalist Eva Ravnbøls hjem i snart 30 år. Her guider hun til spændende nye madoplevelser.

Rom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Rom er verdensberømt for sit traditionelle køkken, la cucina romana, så jeg skynder mig at sige: Klassikerne og de gamle gastronomiske traditioner har helt fastgroede rødder og er slet ikke i fare for at forsvinde. Men på det seneste er der dukket en masse nye restauranter, vinbarer og cafeer op med kreative kulinariske overraskelser.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden