0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Min by: Kokkeskolelærerens bedste tips til mad i Rom

Hvis du har brug for tips til mad og drikke i Rom, kan du trygt regne med 55-årige Paola Sansalone.

Grafik: Mads Pedersen
Foto: Grafik: Mads Pedersen
Rom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Rom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kokkene klarer serveringen
»Retrobottega åbnede for kun et år siden. Folkene bag foretrækker at kalde deres restaurant for et gastronomisk madlaboratorium. Ejerne og kokkene har alle erfaring fra michelinstjernerestauranter. De ændrer menuen konstant, alt efter hvilke råvarer der er i sæson, og køkkenet er drevet ud fra en filosofi om, at intet må gå til spilde. Du vil opleve kokkene arbejde på tæt hold, og det er også dem, der serverer for dig – for der er ikke nogen tjenere på restauranten«.
Retrobottega, Via della Stelletta 4


Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Læs mere