Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Grafik: Mads Pedersen
Foto: Grafik: Mads Pedersen
Rom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Min by: Kokkeskolelærerens bedste tips til mad i Rom

Hvis du har brug for tips til mad og drikke i Rom, kan du trygt regne med 55-årige Paola Sansalone.

Rom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Kokkene klarer serveringen
»Retrobottega åbnede for kun et år siden. Folkene bag foretrækker at kalde deres restaurant for et gastronomisk madlaboratorium. Ejerne og kokkene har alle erfaring fra michelinstjernerestauranter. De ændrer menuen konstant, alt efter hvilke råvarer der er i sæson, og køkkenet er drevet ud fra en filosofi om, at intet må gå til spilde. Du vil opleve kokkene arbejde på tæt hold, og det er også dem, der serverer for dig – for der er ikke nogen tjenere på restauranten«.
Retrobottega, Via della Stelletta 4

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden