Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Megan Lee
Foto: Megan Lee

Cupping i Blue Bottle i Oakland

San Francisco
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Glem Starbucks: Her skal du drikke din kaffe i San Francisco

Over hele byen konkurrerer baristaer og fuldtids kaffespecialister på at fremelske alt fra stærke, milde, gærede og frugtige kaffesmage. Her er de fem bedste cafeer til dit daglige skud black power.

San Francisco
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke tale om at nappe en 'hurtig kop kaffe', når du aflægger kaffebaren Ritual et besøg. Hver kaffe fra cafeen brygges individuelt på friskkværnede bønner og tager ofte omkring fem minutter. Men så får du også en gedigen kop kaffe brygget på bønner, som et hold af kaffeeksperter fra Californien-kæden med nøje omhu har hentet hjem fra deres partnerlandbrug i Central- og Sydamerika og Afrika. Ritual Coffee ligger tre steder i byen, og kan kendes på sit knaldrøde logo, der til forveksling ligner en hammer og et segl. I hyggelige Hayes Valley ligger Ritual Coffee gemt i en skibscontainer på Octavia Street, hvor der er fine muligheder for at nyde kaffen udenfor i solen eller i en af de hyggelige parker rundt om hjørnet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden