0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Guide: Fire spændende oplevelser for børn i San Francisco

Nærkontakt med en levende hvid haj, en tur op ad San Franciscos gader med den gamle cable car eller under jorden i ubåd.

hypergal1 / iStockphoto/hypergal1 / iStockphoto
Foto: hypergal1 / iStockphoto/hypergal1 / iStockphoto

UNDERVANDSOPLEVELSE. Se dværgsøheste og anemonefisk på Monterey Bay Aquarium.

San Francisco
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
San Francisco
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

San Franciscos sporvogne har kørt rundt i de kringlede gader siden 1873. Spring på og mærk suset i maven, når vognene maver sig op over bakkerne – en sjov og flot måde at opleve byen på. Farten når sjældent over 15 km/t, så der er god mulighed for at dvæle ved indtrykkene, der glider forbi udenfor. Snup også en tur til det fine Cable Car Museum, hvor hele den lange historie om de smukke transportmidler fortælles.

Cable Car Museum, 1201 Mason Street.

Her er kitsch og souvenirboder, kædebutikker og (for) dyre restauranter, og så er her gøglere og gadekunstnere, der skaber folkeliv, underholdning – og forretning. Vær ekstra opmærksom, hvis du pludselig ser en busk omringet af nysgerrige mennesker. Det er The Bush Man, der benytter enhver given lejlighed til for et par skillinger at springe frem og skræmme livet af lette ofre.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts