0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Nyhed – quiz mod Politikens redaktion i JuledystenTag quizzen

Fakta om San Francisco

ASokoloff/iStock
Foto: ASokoloff/iStock
San Francisco
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
San Francisco
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er kun SAS, der flyver direkte fra København til San Francisco. Med andre selskaber som f.eks. British Airways eller Lufthansa må man fortsat mellemlande i en af de amerikanske eller europæiske storbyer. En flybillet t/r kan fås for omkring 4.000-7.000 kr. og op.

Rutefly ankommer til San Franciscos store internationale lufthavn, San Francisco International Airport. Taxaturen til centrum tager cirka en halv time og koster i omegnen af 40 dollars.

Det er fint at bevæge sig rundt til fods i San Francisco, men vil man spare fodtøjet, er sporvognene (cable cars) et godt alternativ. En tur med Cable Car koster 3 dollars. Er man over 65 år, slipper man med en dollar, og er man under fem år, er fornøjelsen gratis. En lejet cykel er også en fin mulighed, og vil man være mere mobil eller helt ud af byen, er der selvfølgelig god grund til at leje en bil.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts