Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Mike Roqué/ Flickr
Foto: Mike Roqué/ Flickr

Smukkest. Lombard Street er ikke hverken stejlest eller mest snoet - til gengæld er den nok mest fotograferet.

San Francisco
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

6 seværdigheder du ikke må gå glip af i San Francisco

Stejle gader, moderne kunst, asiatiske paralleltilværelser og løssluppent homoliv. Her er seks ting, du skal opleve i San Francisco.

San Francisco
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den regnbuefarvede fane vajer stolt over Castros barer og restauranter, og bøsserne bærer også deres læderkasketter og seksualitet med værdighed. San Francisco er altid blevet betragtet som en af USA's mest liberale byer, og kvarteret her er det (homo)seksuelle frisinds højborg. Det har dog ikke altid været lige nemt at være homo, og netop her kan man blive mindet om, at accepten af bøsser og lesbiske ikke er nogen selvfølge. Harvey Milk Plaza ved Castro og Market Street er opkaldt efter byrådsmedlemmet og Castro-bøssen Harvey Milk – spillet af skuespilleren Sean Penn i filmen 'Milk' fra 2008. Her blev han – og borgmester George Moscone – skudt i 1978 af den konservative kollega Dan White. Castro-bydelen ligger i det sydvestlige San Francisco – tag sporvognslinje F.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden