Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

HIPT. Bager Kent Stavrén og hans kollega ælter løs i æblebrød, der er lavet på surdej. Brødet bliver solgt i det hippe Urban Deli i SoFo.

Stockholm
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her er byen, der er gået amok i surdej

Kanelbuller og gyldent brød med knasende skorpe. Den svenske hovedstad bugner af bagerier og caféer, der har surdej på menuen.

Stockholm
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En gyldenbrun overflade, der brydes af små kratere. Et løfte om stor smag. Drys af hvidt mel. Det er brød, der råber på smør; på tænder, der bryder igennem skorpen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Jens Hjalte Løgstrup

Hvad er det, der er rød som en Ferrari og kører på skinner?  En skinnecykel mellem Allingåbro og Randers

Nye grønne vaner eller grøn likør?  Læserne kommer med deres bedste tip til Midt- og Østjylland

Siden nonnerne forlod slottet i kølvandet på et mystisk dødsfald, er det blevet omdannet til pensionat og hotel

Morten Langkilde

Tag på underjordisk safari i Jylland

Eva Holtegaard-Kasler

Smagsoplevelser i Djursland:  Spis tang, vegetarisk eller traditionel dansk mad

Jens Hjalte Løgstrup

Sæt smartphonen på lydløs, og snup en dag 'alene' i den midtjyske vildmark