Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

HIPT. Bager Kent Stavrén og hans kollega ælter løs i æblebrød, der er lavet på surdej. Brødet bliver solgt i det hippe Urban Deli i SoFo.

Stockholm
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her er byen, der er gået amok i surdej

Kanelbuller og gyldent brød med knasende skorpe. Den svenske hovedstad bugner af bagerier og caféer, der har surdej på menuen.

Stockholm
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En gyldenbrun overflade, der brydes af små kratere. Et løfte om stor smag. Drys af hvidt mel. Det er brød, der råber på smør; på tænder, der bryder igennem skorpen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden