0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Guide: Fem butikker med det bedste svenske design i Stockholm

Svenske smådesignere stimler sammen på Södermalm, så tag til Götgatan eller rundt i SoFo og oplev det kreative liv, bydelen er kendt for.

Ordning & Reda/Ordning & Reda
Foto: Ordning & Reda/Ordning & Reda

Orden. Svenske Ordning & Reda skaber orden og systemer i hverdagen.

Stockholm
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Stockholm
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Stof, voksdug og kanvas i alle mulige farver og mønstre. Det er grundideen bag 10 Swedish Designers – en forretning, som 10 mønsterdesignere i 1970’erne startede for at få mulighed for at designe og udvikle deres egne mønstre. I dag er tre af de originale designere tilbage, og de udvikler konstant deres sortiment af farverige mønstrede stoffer. Man kan få stoffer og voksduge i metermål foruden tasker, bakker, servietter og sågar dukkevogne i de farverige mønstre.

10 Swedish Designers, Götgatan 25, Södermalm. Transport: T-bana Slussen.

Det skal være specielt og opmærksomhedskrævende – og stadig stilrent. Det skal have håndlavede detaljer, som gør tøjet unikt og viser personlighed. Sådan er tøjet i Kuningunda i midten ad SoFo (South of Folkkungagatan). Den lille butik har samlet det bedste fra mindre svenske og skandinaviske designere. Her hænger finske Ivana Helsinkis delvist håndlavede kollektion ved siden af danske Designers Remix og svenske Velour.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts