0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Guide: Her skal du gå ud i Stockholm

Lækker lytter og originale 1800-talsbygninger. Her skal du have danseskoene med, når mørket falder over Stockholm.

Yanan Li/Stockholm Visitors Board
Foto: Yanan Li/Stockholm Visitors Board
Stockholm
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Stockholm
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er direkte kig til bygningens originale 1800-tals mursten, men der er ikke noget ufærdigt over baren og cocktailloungen Reisen. Med bløde lædersofaer, lyst trægulv og persiske tæpper og hippe, unge mennesker minder den snarere om en ret stilet dagligstue. Smæk dig i en af lænestolene, studér det omfattende og meget detaljerede cocktailkort og bomb smagsløgene med for eksempel en Crash and Burn med chilichokolade, hasselnødlikør og 5 cl. Wild Turkey. Fredag og lørdag smækker dj’s plader på, og soul, jazz, R’n’B og lækker lounge flyder fra højttalerne.

Reisen Stockholm, Skeppsbron 12, Gamla stan. Transport: Bus til Slotsbacken, T-bane: Gamla stan.

145 år gammel og stadig nede med de fede og cool med cooleste. Berns Salonger er vel på det nærmeste et multikulturelt hus med hotel, asiatisk restaurant og fransk bistro, barer og et af byens bedre koncertsteder – for ikke at tale om 2.35:1, en af Stockholms største og mest ambitiøse natklubber. Her mikses house, jazz, soul og loungestemning med kunstudstillinger, filmaftener og minglen mellem de stockholmere, der er længst fremme i skoene. Så det er en fordel at kende nogle af dem, der står på gæstelisten.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce